Eleganta dāvana vīrietim svētkos

Ar svētku dāvanas izvēli vīriešiem reizēm iet grūtāk, jo nenāk prātā īstās un piemērotās dāvanas ideja. Skaidrs ir tikai tas, ka dāvanai ir jābūt elegantai, skaistai un arī personiskai. Vīriešiem arī patīk pucēties un justies labi, tad kāpēc gan neuzdāvināt vīrišķīgu un elegantu dāvanu no Nela Gems?

Vīriešu rokassprādze ar iegravētu medaljonu

Lai arī mēs radām dāvanas pārsvarā sievietēm, tas nenozīmē, ka neesam parūpējušies arī par vīriešiem piemērotu aksesuāru gan ikdienai, gan svētkiem. Vīriešu rokassprādze ir universāla un vienlaikus eleganta rotaslieta, kas paspilgtinās vīrieša tēlu un piešķirs viņam īpašu šarmu.

Labākais ir tas, ka rokassprādzes akmeņus iespējams pielāgot vīrieša personībai, uzdāvinot ne vien skaistu aksesuāru, bet arī mieru, prātu, stabilitāti vai gribasspēku. Mēs ticam, ka katrs akmens sevī iemieso īpašu enerģiju, kas dāvanas saņēmēju turpmākās ikdienas gaitās padarīs stiprāku, pozitīvāku un veiksmīgāku. Tas atkarīgs no izvēlētā akmeņa.

Lavas akmeņi – mieram un stabilitātei

Lavas akmens zināms ar to, ka tas dod stabilitāti un nomierina. Esot konstantā ikdienas steigā un darbu skrējienā, rokassprādze no lavas akmeņiem spētu sniegt papildu mieru. Tas ir emocionālas atdzimšanas akmens, kas ļauj atbrīvoties no nevēlamajām emocijām un kaitīgajiem ieradumiem.

Tāpat lavas akmeņi palīdz īstenot nospraustos mērķus. Šī enerģija noderēs gan tiem, kas ir kautrīgāki un reizēm vēlas būt par sevi pārliecinātāki, gan arī tiem, kuriem noderētu reizēm savaldīt savu temperamentu un emocijas.

Vīriešu rokassprādzei iespējams izvēlēties parastās lavas akmeņus mieram, kas ir matētā brūnganā krāsā. Vai arī izvēlēties porainās lavas akmeņus, kas paredzēti vairāk stabilitātes enerģijas nodošanai. Abas izvēles sniedz ļoti pozitīvus novēlējumus un ir skaists vīrieša aksesuāru papildinājums.

Hematīta akmeņi – prātam

Hematīta akmens tiek dēvēts arī par prāta akmeni. Tas palīdz sabalansēt emocijas un enerģijas starp ķermeni, prātu un garu, kā arī remdēt radušās dusmas. Hematīts ir zināms ar to, ka tas kliedē negatīvās domas un enerģijas, transformējot tās mīlestībā.

Tāpat hematīta akmeņi silda un aktivizē organismu, radot spēka sajūtu. Tie noņem spriedzi, īpaši pārlidojumu laikā, uzlabo enerģētiku un sirdsdarbību. Tie ir zināmi kā intuīcijas vairotāji – gudrības un drošsirdības simbols. Tāpēc šī izvēle noteikti būs piemērota īstam drošsirdim un drosminiekam.

Pēc izskata hematīta akmeņi ir sudrabotā nokrāsā un tie acīmredzami mirdz un vizuļo. Rokassprādze veidota no izturīgas tērauda apdares, savukārt skaistie hematīta akmeņi ir lielisks vidusceļš starp vīrišķību, prāta spēku un mirdzošu eleganci.

Tīģeracs akmeņi – gribasspēkam

Tīģeracs akmeņi nes spēcīgu vīrišķo enerģiju. Tie ir stipri saistīti ar gribasspēku, kā arī palīdz sāpīgās situācijās – gan emocionālās, gan fiziskās. Tas ir aizsardzības akmens, kas pasargā auru no negatīvās ietekmes un nes dāvanas saņēmējam veiksmi.

Tīģeracs akmens saukts arī par kaķa aci, piekūna aci vai vanaga aci. Izmantojot tīģera aci savas vērības paaugstināšanai, šādā veidā var kļūt par ļoti veiksmīgu cilvēku. Tikai pašam tam ir jānotic un šie akmeņi noteikti sniedz pozitīvi domājošu enerģiju un apņēmību, kas noder ikvienam.

Izskata ziņā tīģeracs akmeņi ir brūnganā dažādu toņu nokrāsā – tie ir spīdīgi un katrs no akmeņiem ir unikāla un oriģināla paskata.

Personalizēts rokassprādzes medaljons

Kad vīrietim piemērotais akmens ir izvēlēts, iespējams rokassprādzei pievienot gravētu medaljonu. Tā pārklājumu iespējams veidot gan zelta, gan sudraba krāsā. Medaljons ir mazs un neuzkrītošs, taču kalpo par skaistu centrālo rokassprādzes simbolu.

Personiskas dāvanas vienmēr piešķir papildu emocionālo vērtību, jo dāvanas saņēmējam izrāda rūpes un īpašu uzmanību. Medaljons ir pietiekami liels, lai uz tā iegravētu kādu konkrētu simbolu – vīrieša iniciāļus, īpašu datumu vai gadskaitli. Ja šī dāvana ir paredzēta mīļotajam vīrietim, iespējams, lieliska ideja ir uz medaljona norādīt pirmo tikšanās reizi vai kādu citu zīmīgu datumu, ko vīrietis novērtēs.

Kas var būt labāks par dāvanu, ko esi izvēlējies pats – sākot no akmeņa līdz pat iegravētam medaljonā vēstījumam? Personiski un eleganti. Lai izdodas iepriecināt!