Gravējumu galerija

Gravējumu galerija - par personalizēšanu, kurām rotām visbiežāk pievieno gravētos medaljonus

Lai rotiņas padarītu vēl īpašākas, tām gribas pievienot kaut ko personalizētu. Nela Gems piedāvā iespēju pie rotiņām pievienot medaljonu ar personalizētu gravējumu. Uz medaljona iespējams uzgravēt sev vēlamo tekstu, kas var būt vai nu vārds, vai mīļvārdiņš, iesauka. Kā arī kādu citu simbolu, ko vēlaties pievienot pie rotiņas. Medaljons ir 12 mm un uz tā iespējams iegravēt tekstu līdz 12 simboliem.

vairākas rotas, kurām iespējams pievienot medaljonu. Vispopulārākā rota, kurai pievieno medaljonu ir neredzamā kaklarota. Rota ir skaista arī bez medaljona, bet ar medaljonu tā kļūst īpašāka un var būt lieliska dāvana.

Vēl iecienīta rota, kuru bieži izvēlas ir smalka kaklarota vieglā ķēdītē. Kaklarota ir ar 8 mm kristālu, kura krāsu iespējams izvēlēties. Kā arī kaklarotas un medaljona apdares krāsu iespējams izvēlēties – zelts, sudrabs, rozā zelts.

Medaljonu iespējams pievienot pie daudzām rotām, bet vēl viena rota, kura ir iecienīta ir – rokassprādze ar personalizētu gravētu medaljonu. Rokassprādzes izmērs ir regulējams 15 -20 cm. Ari diega un kristāla krāsas iespējams izvēlēties. Rokassprādzi iecienījuši gan pieaugušie, gan bērni.