Gravēts medaljons personalizētām rotām - unikāla ideja dāvanai svētkos

Piedāvājam īpašas rotas ar Swarovski kristāliem, dabīgajiem akmeņiem un pērlēm, papildinātas ar īpašu medaljonu ar gravējumu. Mazā aplītī ievietosim Tevis izvēlētu tekstu, kas rotai piešķirs īpašu nozīmi. Vārds, datums, simbols - jebkas, kas Tev tuvs. Laba ideja dāvanai svētkos - uzdāvini mīļumu!

 Gravēts medaljons personalizētām rotām

Burtiņa medaljons

10mm zeltīts vai sudrabots medaljons ar vienu burtiņu. Neuzkrītošs, bet īpašs papildinājums rotai. Personalizē savu kaklarotu ar burtiņa aplīti! Forša ideja, lai pārsteigtu labāko draudzeni!

Vēlies pasniegt mazas dāvaniņas līgavas māsām? Kaklarota ar burtiņu būs mirdzošs punktiņš uz i, kas apvienos jūs un atgādinās par jauko notikumu!

neredzamā kaklarota ar burtiņa medaljonu

Vārdiņa medaljons

Ja vēlies iemūžināt mīļu un svarīgu notikumu vai pārsteigt kādu ar personalizētu vārda rotiņu, to var izdarīt uz medaljona, iegravēsim Tevis veidotu tekstu vai simbolu. Pārsteigums, iegravēts aplītī un Swarovski mirdzums - laba ideja dāvanai svētkos! Piedāvājam dažādas formas gravētus medaljonus ar tekstu līdz 12 simboliem. Iemūžini tur savu vārdu vai kādu nozīmīgu datumu. Ja meklē dāvanu izlaidumam, tad šī būs piemērota ideja - iegravēsim izlaiduma gadu!

Aplītis ar vārdiņu

Viegls un zīdains pērļu pieskāriens kopā ar gravētu personalizētu medaljonu ar Tevis izvēlētu tekstu vai simbolu. Gaumīgi un eleganti, ideāli gan dāvanai gan sev. 12mm zeltīts vai sudrabots apaļas formas medaljons ar gravējumu. Klasika un elegance.

Gravēts aplītis ar vārdiņu

Sirds formas gravēts medaljons

12mm zeltīts vai sudrabots sirds formas medaljons ar gravējumu. Kad vēlies īpašu akcentu. Papildi savu rotiņu ar īpašu un mīļu medaljonu, uz kura var iemūžināt vārdus, iniciāļus vai datumu. Uzdāvini patiešām neaizmirstamu dāvanu svētkos! Sirsniņa piestāvēs mammas, māsas, sievas vai labākās draudzenes dāvanai!

sirds formas gravēts medaljons

Vārdiņa medaljons ar kristālu

Gravēto medaljonu iespējams papildināt ar mazu Swarovski kristāliņu papildus spīdumam. Lai vārdiņš mirdz! Ja meklē dāvanu dzimšanas dienā, tad laba ideja būs Swarovski kaklarota ar vārdiņa gravējumu. 

medaljons ar personalizētu vārdiņa gravējumu

Personalizēta vīriešu rokassprādze

Dabīgo akmeņu elegance un īpašs pieskāriens personalizēta medaljona formā. Unikāla un īpaša dāvana svētkos. Pārsteidz savu vīrieti, pasniedzot dāvanu ar iegravētu tikšanās vai kāzu datumu, vai jūsu abu iniciāļiem!

personalizēta vīriešu rokassprādze ar gravējumu

Lielais medaljons ar gravējumu 

Kad ir tik daudz, ko teikt - iemūžini svarīgo un uzdāvini piemiņai. Personalizēto medaljonu iespējams pielikt pie rotas, somiņas, izmantot kā atslēgu piekariņu. Gravēts aplītis ar Tavu īpašo ziņu. Medaljona diametrs ir 25mm, kas ļauj izvietot garāku tekstu.

personalizēts medaljons ar gravējumu

Īpašs gravējuma dizains

Izgatavojam arī individuāla dizaina medaljonus. Iespējams izvēlēties sev tīkamo fontu, veikt gravēšanu no abām medaljona pusēm. 

Gravējam arī zīmējumus, logo, attēlus, simbolus. Sazinies ar mums, ja meklē kaut ko unikālu! 

īpaša dizaina gravēts medaljons

Atslēgu piekariņš

Ideja dāvanai - personalizēts atslēgu piekariņš ar Tevis izvēlētu tekstu uz medaljona. Maza, mīļa dāvaniņa, kas vienmēr būs blakus. Uzdāvini ģimenes locekļiem - vecākiem, brālim, māsai, vecmāmiņai, opītim! 

personalizēts atslēgu piekariņš