Kā mīl dažādas zodiaka zīmes jeb mīlas horoskops

uzvedas dažādas zodiaka zīmes, kad ir iemīlējušās?

dāvana mīļotajai

Zvaigznes diktē dažādu zodiaka zīmju uzvedību, tai skaitā arī mīlas izpausmes: vieni kliedz par savu aizraušanos katrās krustcelēs, bet citi bēg, baidoties, ka viņus atraidīs un izsmies. Kā noteikt, vai kāds tevī ir iemīlējies, ja zini viņa zodiaka zīmi? Tas ir ļoti vienkārši – izlasi šos aprakstus.

Auni ir īsti džentlmeņi

21.03.- 20.04.

Auni mīlas lietās pieturas pie pārbaudītām vērtībām. Viņi ilgi un smalki aplidos savu mīļoto, dāvinot ziedus un vedot uz randiņiem uz ekskluzīvām vietām. Auns vienmēr ir dāsns pret savu mīļoto, tāpēc ziedu un dāvanu kaudzes garantētas. Auniem nepatīk būt pārlieku uzbāzīgiem, un, ja viņi nav pārliecināti par atbildes jūtām, viņi var slēpt savas simpātijas. Tajā pašā laikā viņi savus potenciālos partnerus pārbauda uz izturību pret stresu, galu galā dzīve ar Aunu nav dāvana, ne visi var izturēt pārāk emocionālu un eksplozīvu partneri.

Vērši klusē kā partizāni

21.04.-20.05.

Vērsis parasti ar lielu sajūsmu par savām jūtām stāsta draugiem un paziņām, taču klusē mīļotā cilvēka klātbūtnē. Tāpēc viņš (viņa) ir pēdējais, kas par to uzzina. Šai zodiaka zīmei ļoti svarīgas ir stabilas un spēcīgas attiecības. Vērši tikai šķiet atturīgi un noslēgti, auksti cilvēki. Sirdī viņi ir bezcerīgi romantiķi, kas meklē savu ideālu, dziļi jūtošu un uzticamu cilvēku. Un, ja viņi iemīlas, tā var kļūt par mūža mīlestību.

Dvīņiem nepieciešama daudzveidība

21.05.-20.06.

Dvīņiem ir vieglprātīga reputācija. Radoši un entuziasma pilni, apveltīti ar vieglu dabu un pozitīvu attieksmi pret dzīvi, viņi viegli iemīlas. Neskatoties uz to, dvīņi partnera izvēli uztver nopietni. Ja viņiem izdosies satikt to īsto un vienīgo, viņi darīs visu, lai iepriecinātu savu mīļoto. Dvīņu šarmam ir grūti pretoties. Attiecībās viņi var būt lojāli un godīgi. Bet ir viens “bet”: viņi necieš rutīnu un garlaicību. Tāpēc jāliek lietā iztēle un jāpārsteidz Dvīņi, lai viņi aiz garlaicības neaizietu “pa kreisi”.

Vēži ir ļoti jutīgi

21.06. – 22.07.

Vēži ir emocionāli jutīgi un neaizsargāti cilvēki. Viņus ir viegli aizvainot, tāpēc attiecībās ar viņiem būs jābūt ārkārtīgi uzmanīgam. Viņi bieži un daudz iemīlas, un mīl ar visu dvēseli, bet pēc tam viegli pāriet uz jaunu objektu. Viņu dvēseles radinieka meklējumi var ieilgt, jo Vēžiem ir nepieciešams partneris, kurš sapratīs viņu smalko dvēseli, ar kuru viņiem būs ērti un jautri jebkuros apstākļos - gan mājās, gan dubļos rokfestivālā.

Lauvas gozējas uzmanības centrā

23.07. – 22.08.

Lauvas pēc būtības ir diezgan narcistiskas un savtīgas. Ja viņi par savu partneri izvēlas kādu, tas ir kāds, kurš var kalpot par lielisku papildinājumu tādam dimantam kā viņi. Viņiem patīk komplimenti, rūpes un uzslavas – tas ir viegls ceļš uz viņu sirdi. Viņi leposies ar savu otro pusīti jebkurā kompānijā, bet pretī sagaida tikpat skaļu pielūgsmi. Šo karalisko zvēru var pieradināt ar gudrību. Lai gan Lauvas bieži iemīlas, ar “pareizo partneri” viņi stāda uzticības rekordus.

Jaunavas ir kritiskas un izvēlīgas

23.08.-22.09.

Viena no atturīgākajām horoskopa zīmēm jūtās. Jaunava savu vismaigāko mīlestību bieži slēpj zem akmens maskas. Vispirms viņa ilgstoši pēta cilvēku, ar kritisku aci aplūkojot visu viņa īpašību arsenālu. Izanalizējusi un pārliecinājusies, ka viss nav tik slikti, kā viņa sākotnēji domāja, viņa ar galvu metas mīlestībā. Jaunavas, pirmkārt, vada saprāts, viņas interesē ne tikai skaisti cilvēki, bet arī gudri. Mīlestībā šī zīme ir neticami lojāla un pašaizliedzīga, lai gan ne visiem un ne vienmēr izdodas saprast, ka Jaunava viņus mīl. Galu galā viņa jau ilgu laiku šo noslēpumu glabā aiz septiņām slēdzenēm.

Svari apņems jūs ar rūpēm

23.09. – 22.10.

Svari ir viena no romantiskākajām un tajā pašā laikā neizlēmīgākajām zīmēm. Kā estēti viņi nevar pretoties jūtu valdzinājumam. Viņiem ļoti patīk iemīlēšanās stāvoklis, un viņi bieži un patiesi iemīlas. Viņi nekavējoties dodas uzbrukumā, apņemot objektu ar uzmanību. Viegli apburoši, viņi tikpat viegli viļas. Svari ir ļoti prasīgi pret savu izvēlēto - īpašību saraksts, kuras viņi meklē, ir diezgan iespaidīgs. Viņi var iemīlēties, bet ilgu laiku šaubās: "Vai tas tiešām tas ir mans "dvēseles radinieks"?" Šajā laikā izvēlētais jau var pazust. Bet, ja Svariem viss izdosies, tad viņi būs uzticīgi partneri, kas savu mīlestību ieskauj ar neticamām rūpēm.

Skorpions aizbēgs un atgriezīsies

23.10.-21.11.

Skorpioniem piemīt zināma dīvainība: iemīlējušies, viņi cenšas aizbēgt no mīlestības. Viņi pazūd no visiem radariem un pārstāj zvanīt, kamēr viņu izredzētais mokās minējumos. Viņi labi saprot, ka mīlestība izsitīs pamatu zem kājām un baidās no tā. Mīlestībā viņi ir ļoti noslēgti un noslēpumaini.

Daži no Skorpioniem, gluži pretēji, kļūst apsēsti un smacē ar savu mīlestību.

Kad Skorpionam izdosies justies droši kopā ar savu izvēlēto, viņš būs gādīgākais no partneriem.

Strēlnieks meklē piedzīvojumus

22.11.-21.12.

Kā kaislīgas dabas piedzīvojumu meklētāji, Strēlnieki nav īpaši pastāvīgi. Viņi laimīgi ienirst spēcīgu kaislību pasaulē, piedzīvojot visu sajūtu gammu - no primitīvas vēlmes līdz mīļotā dievināšanai. Strēlnieks, kurš ātri iedegas, viegli atdziest, ja nejūt atbildi. Šī jutekliskā zīme meklē miesas baudas. Bet, atradis piemērotu partneri, viņš var būt ļoti uzticīgs. Ar nosacījumu, ka ir kopīga aizraušanās ar dažāda veida piedzīvojumiem un otra pusīte var iedvesmot viņu jauniem varoņdarbiem.

Mežāzis nenēsā rozā brilles

22.12. – 19.01.

Pārāk praktisks Mežāzis uz visu skatās no praktiskuma viedokļa. Viņiem piemīt arī romantika, taču saprāts uzvar jūtas, īpaši, ja tās viņā nevieš uzticību. Mežāzis pārdomās katru soli un lems par draudzību, ja būs izsvēris visus par un pret. Negaidiet no viņa dāsnas dāvanas: ja viņš jums atnesa vienu rozi, tas jau nozīmē, ka viņa jūtas ir spēcīgas. Ja aizvērsi acis uz viņa skopumu un atturību, iegūsi uzticīgu monogāmu partneri.

Ūdensvīrs ietur distanci

20.01.-18.02.

Ūdensvīra uzdevums ir nest labumu visai cilvēcei. Romantika viņam ir otršķirīga, tāpēc maz ticams, ka no viņa sagaidīsiet pušķus un romantiskas vakariņas. Viņš ir noslēpumains un atturīgs, gandrīz nekad neatklāj savas jūtas. Ir grūti izlauzties cauri šīm bruņām. Ūdensvīri pat pēc iemīlēšanās uzvedas kā parasti. Jūs varat tikai minēt par Ūdensvīra “trako” mīlestību pret jums, ja viņš pats to atzīst. Un šeit viņš nemelos; viņš šajā jautājumā liek sirsnību pirmajā vietā.

Zivis dramatiskā lomā

19.02.-20.03.

Drāmas karaļi vai karalienes Zivis pastāvīgi mētājas savās emocijās un nevar izlemt, vai viņām tās ir vajadzīgas? Pašā attiecību sākumā tu ne par ko neesi pārliecināts (arī par sevi). Viņiem patīk ciest, un viņi var izvēlēties tādu pašu “cietēju”, lai pēc tam varētu kopā raudāt. Zivis bieži vien nezina, ko vēlas, un mīlestībā pastāvīgi vilcinās un šaubās. Tāpēc viņi ar savu dramatizēšanu mocīs mīlestības objektu, kuram šīs šūpoles ātri apniks. Bet tie, kuriem izdodas sakopot domas, parasti kļūst par labiem ģimenes cilvēkiem.

dāvana sievietei svētkos

 

Back to blog