19.02. vārda diena Zanei - vārda nozīme

19. februārī vārda dienu svin Zane. Latvijā dzīvo apmēram 5500 Zanes.

Zanes vārda izcelsme 

Zane ir skaists un klasisks vārds, kas latviešu valodā nozīmē "Dieva žēlastība" vai "Dieva dāvana". Tas jau labu laiku ir viens no populārākajiem vārdiem Latvijā, kas saglabā savu skaistumu un labskanību cauri gadiem.

Vārds Zane ir vairākus gadu simtus vecs un tiek uzskatīts par ļoti tradicionālu latviešu vārdu. Šis vārds ir saglabājis savu aktualitāti līdz pat šai dienai - esot vienādi populārs gan mazu meiteņu, gan pieaugušo sieviešu vidū.

 

Zane vārda diena

Zanes vārda nozīme un raksturojums 

Zane ir emocionāla, erotiska, šarmanta. Zane meklē ideālu vīrieti, kuru reti sastop, jo vīrietim reizēm bail no Zanes elektrizētās būtības. Dažreiz pati nogurusi no savas emociju pasaules, Zane alkst dvēseles miera. Taču Zanei ilgi nav lemts atpūsties, un dzīve viņai atkal dāvā mīlestību. Taču Zane var būt izcili lietišķa, diplomātiska un loģiski prot veidot labu atmosfēru ap sevi. Gadiem ejot, Zane smalki virzās pa kāpnēm augšup, koncentrējas; viņas enerģija tad līdzinās bīstamai uguns rotaļai. Kaut gan Zane nekad pa īstam nejokojas pati ar sevi. Trausli un noslēpumaini pavedieni aužas ap Zanes būtību. 

Ko uzdāvināt Zanei vārda dienā?

Ieskaties mūsu īpašajā vārda dienas dāvanu kolekcijā. Populāra izvēle vārda dienas dāvanai ir burtiņa kaklarota vai personalizēta vārdiņa kaklarota.

Zane vārda nozīme

Back to blog